Legitimerad sjukgymnast/massör

Massage - Friskvård - Meditation

Välgörande massage

Massö KolsvaMassagebehandling

En massagebehandling kan vara såväl läkande, förebyggande som lugnande. Jag utför djupgående massage i läkande syfte såväl som mjukare massage för att skapa avslappning/avspänning av muskler. Jag erbjuder halv- och helkroppsmassage i moderna lokaler i Bernshammar.

Välkommen att kontakta mig för bokning och information om priser. B-M's Massage & Friskvård har öppet alla dagar i veckan, även på kvällar och helger.

Qigong KolsvaAvslappnande meditation

Jag är utbildad Qigong-ledare och erbjuder Qigong-kurser. Qigong ger ökad rörlighet, bättre förmåga till avslappning samt större förmåga att klara av en stressig vardag. Jag erbjuder även meditationsövningar, healing och trancehealing m.m.

Jag kan även komma till er och bli ledare i QiGong eller meditation om du ordnar lokal & grupp. Om du vill ordna en "annorlunda" grupp så kan jag komma till er så provar vi på meditation, healing eller lite av varje efter dina önskemål.

Massageolja FaxmaKoppning

Koppning är en gammal läkekonst som åter blivit aktuell. Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling är även effektivt mot celluliter.

Massagesalva från Faxma

B-M's Massage & Friskvård är återförsäljare för Faxma och erbjuder försäljning av deras Hot & Cold massagesalva. Massagesalvan består mestadels av Aloe Vera juice och är full av nyttiga enzymer & aminosyror.

Läs mer om produkten på www.faxma.com.